Kahveci Ayhan 2021 Promosyon Fuarına Katıldı!

2021 CNR Expo Promosyon Fuarına katılan Kahveci Ayhan ulusal bazda yapılan tüm fuarlara katılmaya devam ediyor. Kahveci Ayhan kurucu ortaklarından Ahmet Bey ile fuar içi çok güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Röportajımızda fuarla ilgili ve kahve sektörüyle ilgili çok önemli konulara değindik.

Ahmet Bey Kimdir?

Kahveci Ayhan’ın marka yöneticisiyim.  Aynı zamanda şirketimizin kurucu ortaklarındanım. Tam bir aile şirketiyiz babadan oğula bundan sonrasında amacımız kurumsallaşarak ilerlemek istiyoruz.

Neden Promosyon Fuarına Katıldınız?

Şuanda dikkat ederseniz sadece ajanda defter kalem bayrak genelde onları tanıtmak amaçlı stantlar var ama kahveci olarak şuanda tekiz başka kategoride de ürün grubu yok.

Ahmet Bey’in röportajından satır başları şu şekildedir;

Yurtdışında Kahveci Ayhan’ın varlığı çok yüksek. Şuanda yurt dışında özellikle rusya da çoğu marketlerde Kahveci Ayhan’ın varlığını görürsünüz zaten.

Ürünlerimizde kesinlikle kimyasal kullanılmamaktadır. Bundan sonra ki hedefimiz meyveli filtre kahvesi yaratmak. Biz Türkiye’de şuanda bir ilk gerçekleştiriyoruz.  Şirket olarak bizler 6 yıldır ortalama fuarlara katılıyoruz.

 

Kahveci Ayhan firmasına ve kurucu ortaklarından olan Ahmet Bey’e bu güzel röportaj için teşekkür eder, Sektörel Tv Haber Ajansı olarak başarılarının devamını dileriz.

Haberimizin röportajına aşağıdan ulaşabilirsiniz;

https://www.youtube.com/watch?v=6nty5JcNqPg